A narancs egy déligyümölcs, a citrusfélék csoportjából származik. Nagyon jó az ízjavító, gyomorerősítő, emésztést serkentő, étvágyjavító és vértisztító hatása. Azonban vannak helyek ahol mégse látjuk szívesen. A combunkon, a fenekünkön és a hasunkon!

A narancsbőr elsősorban nálunk csajoknál jelentkezik. A legnagyobb tévedés azt hinni, hogy csak teltebb lányoknál jelentkezik. Minden testalkatú lány ugyanannyira veszélyeztetett. Ezt a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a lerakódott kocsonyás anyag és a zsírsejtek megnövekedése idézi  elő. Na de mit tehetünk ellene?

Mozogjunk! A mozgás beindítja a vérkeringést, ezzel a salakanyagokat eltávolítja a nem kívánatos helyekről. Ugyanilyen jótékony hatással van a testünkre a hideg-meleg váltózuhany, és a masszázskesztyűk használata. Akinek van rá lehetősége iktasson be egy heti tisztítókúrát is sok folyadékkal, gyümölccsel és szaunával. Ha szeretnél használj narancsbőr elleni krémet is (erről majd írok tesztet) , de figyelj oda, hogy önmagában a krém nem segít!

Ezek együttesen segíthetnek abban, hogy feszes maradjon a bőröd.

Go to top