Végre itt van az utolsó edzésterv! Ha ezt megcsinálod, már nyugodt szívvel továbbállhatsz egy komolyabb edzéstervre, edzésmódra. Hajrá!

Hozzászólás (0) Találatok: 1303

Igen, tudom kimaradt pár hét, sajnálom. Elfelejtettem, más dolgom volta vagy egyszerűen lusta voltam és halasztgattam. A lényeg az, hogy mostmár itt van, és folytathatjátok az edzést gőzerővel!

Hozzászólás (0) Találatok: 1367

Megcsiáltátok csajok az első hetet, úgyhogy most itt az újabb "kihívás", a második hét. Nem sok minden változik, csak a lényeg. Remélem nem itt fogjátok feladni.

Hozzászólás (0) Találatok: 1512

 

Megígértem és itt van. Összeállítottam egy edzéstervet nektek, amit kipróbáltam és nekem bevált. Szerintem tökéletes mindenkinek, aki egészségesebb életmódot akar folytatni, alakot szeretne formálni, esetleg narancsbőr ellen harcol, vagy szimplán formában akarja magát tartani.

Hozzászólás (2) Találatok: 1570

Mindenki vitatkozhat arról, hogy melyik szőrtelenítő megoldás a jobb vagy rosszabb.. Szerintem az a legjobb ha mindenki a saját tapasztalatai alapján ítéli meg a szőrtelenítés különböző fajtáit. Íme az én tapasztalataim.

Hozzászólás (0) Találatok: 1981

Ugye nem kell bemutatom a The fox (What does the fox say?) című számot senkinek? A Foxtoxot viszont gondolom annál inkább, mivel ez egy nemrég kitalált és megalkotott internetes program, ami sokunknak hasznára válhat.

Hozzászólás (0) Találatok: 1153
Go to top