1. Fogkefe
Nem éppen a mindennapos fogmosásra gondolok itt. A használt fogkefédet ne dobd ki, mert még rengeteg dologra lehet használni:

  • Hajvégápolók felvitelére
  • Összeakadt szempillák szétszedésére
  • Ha egy kis vizet teszel rá és bedörzsölöd vele a szádat, akkor az remekül leszedi az elhalt hámsejteket

2. Kanál
Ha neked is eleged van a szem alatti táskákból, de a kenceficéket drágának találod, akkor este az elmosott kanalat ne a csepegtetőre, hanem a hűtőbe tedd. Reggel tedd a szemed alá 2-2 pecig és élvezd a táskamentes szemeket.

3. Cellux
Nem, nem a ráncok eltűntetésére fogjuk használni, bár a szemhez köze van. Ha a megfelelő helyzetben ragasztod a szemed alá, akkor ennek segítségével tökéletes cicaszemet tudsz varázsolni magadnak, és még a lehullott pigmentet is felfogja.

4. Vazelin
Az egyik legjobb hidratáló az ajkaidnak, és ha a fogkefével viszed fel, egyszerre radírozod és hidratálod őket. Akár egy kis pigmentet is szórhatsz bele és kész is az új szájfény.

5. Gyufa/Öngyújtó
Nem csak a széttörött rúzsok összeillesztésére tökéletes, hanem a keményebb szemceruzáknak hegyét is meg lehet vele puhítani. Éppen csak mutasd meg a lángot a ceruza végének és máris pigmentáltabb és tartósabb lesz a sminked.

Ez csak 5 darab azokból a dolgokból, amiket a hétköznapokon kívül az sminkasztalodnál is használhatsz. Ne féljetek kísérletezni!
Ha tetszett a cikk írd meg kommentben, a facebookon vagy e-mailben!

Puszi, Rimokka

Go to top