Utolsó helyezett az a BB krém amit itthon nem lehet kapni. Nemrég vettem Spanyolországban. Ez pedig a Garnier delial 50 faktoros (!!!) BB krém.
Pro: Még egyszer mondom 50 faktoros!
Kontra: Egy szín kapható és eléggé pigmentált. Ha sápadt vagy nem ajánlom. Rettentően olajos és nagyon hamar elkezd darabokban feljönni az arcról.

Harmadik lett a Nivea BB krémje.
Pro: Az illata rettentően jó, szép puha lesz a bőröm tőle és jól fed.
Kontra: Két árnyalat van belőle (ami már tudjuk a BB krémeknél megszokott) világos és sötét.
Vettem egyet a világosból, de nagyot csalódtam amikor megláttam, hogy a világos rettentően barna. Még most nyáron se tudom igazán használni mert még mindig nem barnultam le annyira (és gyanítom nem is fogok), hogy használhassam. Tesztelni persze a boltban nem lehet.

Második lett a Garnier BB krém.
Pro: Szerintem ez egy teljesen jó krém azoknak, akiknek nem érzékeny a bőrük. Jól fed, arányosan pigmentált és hidratál.
Kontra: Sikerült érzékeny bőrűnek születnem, szóval állandó használat mellett a bőröm kipattog tőle. Akik ilyen problémával küszködnek, azoknak nem ajánlom.

Első helyezett holtversenyben a Hélia-D BB és a Garnier BB krém (olajmentes) vegyes és zsíros bőrre. Kezdjük a Hélia-D-vel.
Pro: Jó fedés, jó pigmentáltság, hidratál, tartós. Mindennek megfelel.
Kontra: Nehezen lehet szétkenni a bőrön.

És az én személyes kedvencem a Garnier olajmentes BB krémje.
Pro: Jó fedés, jó pigmentáltság, hidratál, tartós. Mindennek megfelel.
Kontra: Rettenetesen folyik. De már szinte a kupak mellett is kiömlik a tubus tartalma. Nagyon kell vigyázni vele felnyitásnál, hogy ne kenjünk össze vele mindent.

Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet a felállított listával kapcsolatban. Ezt az én személyes tapasztalataim alapján készítettem, mindenkinél más lehet a nyerő. Neked melyik a kedvenc krémed?

Go to top