Mik is ezek a kémek és miben különböznek?

A BB, azaz Blamish Balm, Ázsiából ered. Sokáig csak az ottani bőrtípusnak megfelelő krémeket lehetett kapni azonban létrehozták az európai bőrtípusnak is megfelelő krémet, ami alapozóként hat, különböző faktorszámú UV szűrőket és vitaminokat tartalmaz, hidratál és könnyen felszívódik (vagyis ezt ígéri). Némelyik krém ránctalanítót is tartalmaz. Csak egy-két árnyalatot találhatunk a termékekből, mert annyira nem pigmentált, hogy ne illene bármilyen bőrtípushoz (sajna, én már találkoztam ellenpéldával).

Ezután jött a CC krém (Color Control), ami nem sokban különbözik a BB-től. Igazából a BB krém minden tulajdonságával rendelkezik, de ennek már olyan a fedése mint egy rendes alapozóé, több árnyalatban is lehet kapni.

És végül, de nem utolsó sorban jött a DD krém (Dynamic Do-all, a kis mindent tudó Mosoly ) . Magyarországon még nem kapható, eddig egy gyártótól láttam ilyen krémet. Hogy mit ígér? Ugyanazt mint a CC, de ezúttal kétféle ránctalanító anyagot tartalmaz és azt állítják, hogy idővel javítja a bőr állapotát.

Nekem eddig csak BB krémhez volt szerencsém, több-kevesebb sikerrel (erről még írok), de kíváncsi vagyok a további fejlesztésekre.
Ti mit gondoltok meddig jutunk el az ABC-ben?

Go to top