Itt az új év (már egy ideje), és mint szerintem mindenkinél nálam is eljött az az idő, amikor elgondolkodtam azon, hogy ideje jobban odafigyelnem magamra, arra, hogy mit szeretnék, és hogy mi a jó nekem. Sok kutatás, keresés, próbálkozás után megtaláltam a nekem megfelelő mozgást, arc és hajápolást, bár ezek a keresések még ettől függetlenül nem fejeződtek be. Szeretném most veletek is ezeket a dolgokat megosztani, hogy ti is velem együtt kezdhessetek bele az új énetek felépítésében.

A januárom azzal telt, hogy egy számomra új edzéstervet próbáltam, alakítgattam ki. Sikerült egy igazán hatásos és változatos módszert találnom az alakom formálásához. Ja, és a legjobb az egészben, hogy a lustább embereknek is tökéletes, mivel csak fél óra, és tényleg egyszerű (én már csak tudom smiley-laughing) Februárban minden héten egy új heti edzéstervet fogok nektek megmutatni. Ha az egy hónapot végig csináljátok, és ti is érzitek a változást, akkor érdemes lesz tovább folytatni. Ha viszont azért szeretnéd ezt csinálni, hogy megszabadulj a sok-sok plusz kilótól, akkor ez nem neked való. Ez az edzés alakformáló, úgyhogy igazából megy le pár kiló az emberről, de nem olyan sok. Inkább annak érdemes ezt csinálni aki szeretne tenni valamit az egészségéért, vagy meg szeretne szabadulni a narancsbőrtől.

Ezen kívül több tipp és trükk kerül fel arról, hogyan ápoljuk bőrünket, hajunkat, lelkünket. A legjobb, hogy nemsokára előállok a megígért meglepetésemmel.

Szóval ne higgyétek, hogy eltűntem itt a nagy vizsgaidőszakban, nem. Csak hát a vizsgaidőszak az ilyen, másrészt sok dolgot kell összeszednem azokról, amikről írni szeretnék nektek. Kövessétek figyelemmel az oldalt, és írjatok nyugodtan! smiley-smile

Puszi, Ritamon

Go to top