Ez az első 'Ez tényleg működik?' típusú cikkem és reméletőleg egyre több lesz, amiben majd a furcsa, új és elgondolkodtató cuccokat fogom tesztelni. Az első is egy ilyen, méghozzá az Essence Studio Nails Zselés Hatású Körömmatricája. Kipróbáltam. Lássuk, mi lett az eredmény!

Ó mennyire vártam, hogy a körmeimet díszítsék azok a csodás minták amiket az Essence nekünk kínál. Semmi egyebet nem kell tenni mint lehúzni a fóliáról a matricát, felragasztani a kifestett (és száraz!!!) körmünkre majd a lelógó részt levágni. Ugye milyen egyszerű? NEM!

Felagasztani közel sem egyszerű, mert igaz 14 darab matrica van így is nagyon nehéz megtalálni a körmünknek megfelelő méretű matricát. Ha mégis sikerül, akkor jön a következő probléma. Úgy kell felragasztani a matricát, hogy az ne levegősödjön be. Macerás, de még ez is sikerül egy kis idő elteltével. Akkor vágjuk le a végét! Ja, hogy ez ragad? És vastag? És nagyon nehéz szétvágni (főleg bal kézzel.. nekem...)? Ó akkor csak vágj le egy kicsit belőle és reszeld le a maradékot! Próbálhatod, nem fog sikerülni.

Ezek után hagytam a fenébe az első (!!!) ujjamat és haladtam tovább. Ahogy a bal kezem végéhez értem, térhettem vissza az elejére, ugyanis a matrica fele lejött. Próbáltam mindent, belakkoztam, újraragasztottam, nem ment. Egy idő után megunja az egészet az ember, leszedi a körméről és kivágja azt a 300 forintot amit erre a nagy semmire pazarolt.

Én mindent megpróbáltam, mindent az utasítások szerint csináltam, nem jött be. Lehet velem van a baj, de nekem ez akkor is egy nagy csalódás volt. Ha tudtok ellenpéldával szolgálni, akkor azt írjátok le kommentben vagy küldjétek el e-mailben vagy akár a facebook oldalra is írhattok!

Go to top