Gondoltam kipróbálok egy hajpakolást, csakhogy szebbé tegyem hajkoronámat. A ricinus-oliva olaj keverékre esett a választásom, szépen táplálja a hajat. Ezt még meg is bolondítottam pár csepp citromlével. Mi is lett az eredmény?

Minden hozzávalót összekevertem, felkentem az egészet a hajamra, jól bemasszíroztam, majd hagytam hatni kb. két órán át.

Olvastam, hogy nem kéne szappannal kimosni, úgyhogy simán leöblítettem az egészet. Na, jó... nem volt annyira sima ügy. Az olaj ellepett mindenhol, alig akart kijönni. És mikor azt hinné az ember, hogy kész, kijött minden rájön, hogy tévedett. Már egy fél órája száradt a hajam, amikor rettentően elkezdett viszketni a fejbőröm és észrevettem, hogy a hajam még midnig olajos.Irány vissza a fürdőbe, még 1 öblítés. Na, ez után - gondoltam én naívan - már nem lehet probléma.

Reggel mikor felkeltem, nagy várakozással belenéztem a tükörbe... nem volt valami bíztató az eredmény.

A hajam konkrétan úgy nézett ki, mintha két hónapja nem lett volna mosva. Az olaj még mindig ott volt. Már annyira ideges voltam, hogy nem bírtam tovább, nem érdekelt, megmostam samponnal a hajamat. Segített... de nem sokat.

A hajam még így is pár napos, zsíros hatást keltett. Oké a hajam vége tényleg szép lett, puha meg fényes, de vajon mikorra fog kijönni mindez a hajamból? És ha rendszeresen, kúraszerűen használnám, hogy bírkóznék meg vele? Megéri? Nekem nem.

Ha van kedvetek próbáljátok ki, nekem nem jött be, lehet ti ügyesebbek lesztek ;).

Puszi, Rimokka

Go to top