Az Egészséges haj titka című cikkemben már írtam arról, hogy erre a kapszulára esett a választásom a hatalmas felhozatalból, amikor a hajam növeléséhez kerestem valami vitamint. Nézzük, hogy miért ezt választottam, és, hogy hogyan működik.

Mivel voltam olyan buta, hogy hosszú időn át festettem a hajamat, ő bosszút állt.. Mégpedig úgy, hogy egy kis része kihullott és rettenetes állapotba került. Mivel vissza akartam szerezni elhullajtott hajszálaimat, hajam erősségét és hosszúságát (minél gyorsabban), elhatároztam, hogy keresek egy kapszulát ami ezt elérhetővé teszi nekem.

A kínálat hatalmas volt. Most megindoklom nektek, hogy mit miért nem választottam. Először is mielőtt nekiálltam volna a vásárlásnak, nagy kutakodásba kezdtem, nehogy valami ócskaságra adjam ki a pénzem, amivel ne adj Isten ártok magamnak.

Hát az egyik ilyen termék lett volna a Hair Revall kapszula. Nagyon sokan nyilatkoztak róla úgy, hogy ettől a terméktől a szőr szó szerint mindenhol el kezd iszonyatosan nőni... Hát aki cirkuszba akar menni szakállas nőnek, annak kiváló, de én nem mertem bevállalni. Ezután jött a kovaföld kapszula, amiről meg azt hallottam, hogy több fodrász szól inkább ellene mint mellette. Akkor ezt is passzoltam. Akkor már jöttek az egyre drágább termékek a Béres Szépségvitaminja... Rengetegen híznak meg tőle (tömegnövelőszert tartalmaz.. hmm..). Köszönöm nem. Revalidról pedig, olyan rémhíreket hallottam, hogy sokan hánytak tőle és veseproblémákat okozhat. Én nem tudom, de nem mertem kockáztatni. És végül a Biovanne amivel igazából az árán kívül nincsen semmi probléma. Vagy működik vagy nem. Na ekkor jött a Dm saját márkájú hajkapszulája, a Das gesunde plus Haar Vital Komlex. Nagyjából ugyanazokat tartalmazza mint a Biovanne, csak olcsóbb. De még mennyivel! Egy ezres volt konkrétan egy teljes kúrányi adag... Nem semmi.

Na ezek után jött a kúra. Minden nap étkezés után egy kapszula. Nem vészes. Igaz a mérete hatalmas, de meg lehet szokni. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Egy hét után viszont észrevettem, hogy a hajam hajmosás közben és utána nem hullik. Fantasztikus volt. Nekem már csak egy és egy negyed levél van hátra és a homlokomat szétcsikizik az új kis hajszálak amik ennek a kapszulának a segítségével hatalmasra nőttek és nagyon gyorsan. A festék lenövéséről meg ne is beszéljünk. Napról napra nagyobb. Ezeket a dolgokat viszont csak egy hónap után lehet észrevenni, szóval ha valaki kipróbálná, ne adja fel az első két hétben.

Nekem ez a kapszula hatalmas örömet okoz nap mint nap és már alig várom, hogy vége legyen a kúrának és láthassam a végeredményt. Arra külön felhívom a figyelmet, hogy ezeket a kapszulákat maximum 3 hónapig lehet szedni utána több hónapos pihenés kell a szervezetnek. És ha nem működik a vitamin és tovább hullik a hajatok akkor nem vitaminhiány az oka a hajhullásnak, kérjétek ki orvosotok véleményét.

Go to top