Gondoltam kipróbálok egy hajpakolást, csakhogy szebbé tegyem hajkoronámat. A ricinus-oliva olaj keverékre esett a választásom, szépen táplálja a hajat. Ezt még meg is bolondítottam pár csepp citromlével. Mi is lett az eredmény?

Ahogy már említettem, a hajam a sok festés után (főleg egy bizonyos hajfesték után) javíthatatlan állapotba került. Vagyis csak azt hittem. Elmentem a fodrászomhoz aki ezt ajánlotta nekem, mint csodaszert. Amikor már szinte sírva fakadtam mert úgy törtek le a hajvégeim egy fésülés után, úgy döntöttem belevágok, nincs mese. Megcsináltam, kipróbáltam. Na de hogyan működik ez és mi lett a végeredménye?

Az Egészséges haj titka című cikkemben már írtam arról, hogy erre a kapszulára esett a választásom a hatalmas felhozatalból, amikor a hajam növeléséhez kerestem valami vitamint. Nézzük, hogy miért ezt választottam, és, hogy hogyan működik.

Ki ne szeretné, hogy haja egészséges, dús, fényes és selymes legyen minden nap? Valakinek már alapból csodás haja van, de ennek megtartásához is meg kell tennünk egy két dolgot. Én például nagyon szép hajjal lettem megáldva, de voltam olyan bolond, hogy elkezdtem festetni és szépen tönkre is tettem mindent. Most elárulom, hogyan tarthatod meg vagy szerezheted vissza hajad szépségét.

Nyáron a hajunk sok káros hatásnak van kitéve. Gyorsan száraz, töredezett, fakó lehet ha nem vigyázunk rá megfelelően.

Go to top