Sok Avonos terméket használok, próbálok ki, több-kevesebb sikerrel. A maszkok eddig nálam elég silány eredményt értek el...eddig.

Mit is ígér nekünk ez a maszk? Azt, hogy a fekete ásványi anyagok segítségével tisztítja arcunk pórusait, mattít és megelőzi a pattanások kialakulását. Plusz csavar, hogy észreveszed, ha készen áll a maszk a lemosásra, ugyanis a feketéből fehér színűvé válik.

Ennek tudatában álltam neki a maszk kipróbálásához, és a végeredményben kellemesen csalódtam. Először is nem szabad vastagon felkenni a krémet, különben soha az életben nem szárad meg rendesen. Felkentem, vártam 15 percet és lám, tényleg megváltozott az egész színe. Nem fehér, hanem egy világosszürke krém maradt a helyén, de ettől eltekintünk.  Lehetett látni ahogy a maszk belegyűlt a pórusaimba. Miután lemostam a krémet puha és matt arcbőr mosolygott vissza rám és a legfontosabb TÉNYLEG TISZTÍTJA A PÓRUSOKAT! Nem hittem el, de látható eredménye volt már egy használat után is! Még nem próbáltam, de szerintem heti rendszeres használat után gyönyörű eredményt lehet vele elérni.

Nem bíztam benne, de ez a maszk tényleg működik! Nagy taps az Avonnak, szép munka!

Go to top