Szörnyű, hogy hogy rohan az idő. Most léptünk be az ápilisba és már itt is van a május. Lehet, hogy nem lesz hosszú egy két dologról a véleményem, de szeretnék róluk külön egy tesztes cikket csinálni. Na ne húzzuk tovább az időt, nézzük az áprilisi kedvenceimet.

Himalaya Herbals kakaóvajas ajakbalzsam

Fantasztikusan hidratál. Egy kenés és órákig érzem az ajkamon a hatását. Az illatáról már nem is beszélve. Nem tartalmaz semmi tartósítószert, petróleumot vagy mesterséges színezéket. Én ajándékba kaptam, de szerintem szinte mindenhol beszerezhető.

Bourjois healthy mix korrektor

Muszáj volt beszereznem egy új korrektort, mert a Catrice allround korrektorom kifogyott, és nem is vált be olyan jól, hogy ne tudjak lemondani róla. Napokig nézelődtem, hogy vajon melyik korrektor lehet olyan jó, hogy jól fedi a karikát és a pattanásokat is, kevés is elég belőle és nem irritálja a bőröm. Emellett döntöttem, és milyen jól tettem. Az ára kicsit húzós, de ahogy elnézem jó sok ideig elég lesz.

Rimmel Wake me up alapozó

Korrektor mellé egy alapozót is kerestem, és ez csodás. A neve önmagáért beszél. De erről majd később írok. smiley-smile

Catrice Prime and fine pórus összehúzó mattosító alap

Mióta használom azóta úgy vettem észre, hogy a bőröm szebb lett, és a smink is tovább tart az arcomon. Kell ennél több?

Garnier Oil repair 3 hajerősítő maszk száraz, károsodott hajra

Mióta megvettem, minden hajmosásnál használom. Isteni az illata és nagyon szépen hidratál. A hajam selymes és fényes lesz tőle. Ahhoz képest, hogy maszk, elég egy percig fennhagyni a hajon. Már megvan pár hónapja, és mindig is akartam róla írni, csak sajnos elfelejtettem smiley-laughing. Hogy mikor fog elfogyni, azt nem tudom, pedig nagyon sokat teszek a hajamra, és alig látszik meg rajta. Én csak ajánlani tudom.

Balea Sheavajas és argánolajas kézkrém

A nap szava a hidratálás. Ez egy használattal meg is teszi. A kezeim imádják, és az illata is nagyon finom.

Hát sajnos most csak ennyi fért bele. Nektek mik az áprilisi kedvenceitek? Írjátok meg kommentben vagy e-mailben!

Puszi, Rimokka

Go to top