Hát ez a márciusi hónap olyan hamar eltelt, hogy mire eljutottam a cikk megírásához már április 17-e van... De nem baj mert a március sok szépséges dolgot hozott el nekünk. Nézzük, hogy mik is ezek.

 

Maybelinne Baby Lips (Hydrate)

Nem hittem a szememnek amikor megláttam a Müllerben. Annyiszor láttam youtube-on, ahogy áradoznak róla az emberek, de nem hittem, hogy itthon is lehet kapni. Amikor láttam, hogy tévedtem egyből lecsaptam rá. És milyen jól tettem. Nagyon szépen hidratál és egész sokáig bírja. Igaz az illatával (és ízével) nem vagyok kibékülve, de egész elviselhető. Bár már találtam jobb ajakápolót, mégis nagyon jónak találom ezt is.

Garnier Micellás Víz

Ez a legjobb arctisztító mivel valaha találkoztam. Könnyedén lemossa az összes sminket, egy mozdulattal letudom az arctisztítást és a sminklemosást. Ami a leginkább tetszett benne, hogy nem irritálta az én amúgy is szörnyen érzékeny bőrömet. Aki nem szeret sokat vacakolni az ilyen-olyan krémekkel és lemosókkal, annak csak ajánlani tudom.

Garnier Mineral UltraDry Dezodor

Még a húgom polcán találtam ezt és kipróbáltam. Annyira megtetszett, hogy azonnal be kellett szereznem egyet nekem is. Sok dezodorral az a bajom, hogy kiszárítja a bőrömet és ettől viszketek, mint egy majom, de ha esetleg nincs ilyen mellék hatása, akkor nem használ semmit. Ez nem ilyen. Nem tartalmaz alkoholt és parabent, hagyja a bőrt lélegezni. A nap végén is érezni, az amúgy nagyon finom, nem is tudom milyen, talán virágos illatát.

Nivea Hajegyenesítő és Hővédő balzsam

Nem mondanám a legjobb hővédőnek, de a hatása nagyon szép. Egész napra biztosítja azegyenes hajat, pont ahogy szeretem. Ha hajvasaló nélkül használom, úgy is egyenesít egy picit, ahogy észrevettem, de nem jelentős. És az illatáért plusz pont jár. smiley-smile

Remington Perfect Waves

Ezt a kis szerkentyűt még karácsonyra kaptam, de még csak most ütött be a tengerparti hullámos haj divatja és én is rákaptam. Ez a szerkentyű nagyon szépen megcsinálja a hajamat, nem károsítja (ha vigyázol vele) és gyors. Egy fél óra, talán még annyi se, és kész a hajam.

Schwarzkopf got2be volumania

Azt hiszem ezt valamilyen akció alkalmával vettem (elcsábultam), akkor még nem tudtam mit is tartok a kezemben. Egy két fújás és kétszer akkora frizura az eredmény. Nem lesz a hajnak tőle fura tapintása vagy esetleg zsíros hatása. Az illata nagyon hasonlít valamire, de most eszembe nem jut, hogy mire.

Essence eyebrow stylist set

Aki esetleg nem értené, annak elárulom, hogy egy szemöldök igazító szettről van szó. Most az új kollekcióval szőkéknek való szett is érkezett, bár nekem még az előző szériás van meg. A kis csomagban kapunk egy sötét és egy világosbarna színt, egy ecsetet és 3 szemöldökformát. Kezdőknek nagyon tudom ajánlani a formákat, mert nagyon szépen meg lehet vele csinálni a szemöldököt. Aki pedig kísérletezni szeretne annak nem javaslom azt az ecsetet amit hozzá adnak, mert forma nélkül és azzal az ecsettel szerintem nagyon nehéz megcsinálni. De alapjáraton nagyon elégedett vagyok ezzel az egésszel, mert jól pigmentált, és tényleg gyönyörű formás és természetes hatású szemöldököket lehet vele varázsolni.

Hát ebben a hónapban „csak” ennyi dolgot tudtam megkedvelni. Előre szólok, hogy ez a hónap már sok mindent ígér a számunkra.

Ti próbáltátok már ezeket a dolgokat? Ha nem, esetleg szeretnétek? Írjátok meg kommentben, facebookon vagy e-mailben.

Puszi, Rimokka

Go to top