Hát, ebben a hónapban nem sok mindent vettem, próbáltam ki. Ennek ellenére megírom nektek azt a pár dolgot, ami elnyerte a tetszésemet.

Első kedvencem az Avontól a Planet Spa Heavenly Hydration arcolaj. Ó anyám, mennyei ez az arcolaj. Esténként elalvás előtt 2 cseppet eloszlatok az arcomon. Bőven elég ez a két csepp, és csodákat művel az arcommal. Muszáj volt egy ilyet beszereznem, mert ez az időjárás kikészítette a bőrömet, és totálisan kiszáradt. Hát ódákat tudnék zengeni arról, hogy milyen szinten javított az arcom állapotán. Ez... tökéletes.

Egy DM-es akció jóvoltából egy Astor Mattitude HD alapozó mellé kaptam ingyen egy Astor Anti Shine Mattitude púdert. Ezek ketten tökéletes bőrt varázsolnak az arcomra, és kitart estig!!! Nem kell sokat használni, hogy rendesen fedjenek, szép matt, egyenletes hatást biztosít.

Régen talán egy Cosmo-hoz kaptam ezt a Maxfactor Miracle Touch pirosítót, és nem is tudom eddig miért nem használtam, hogy hova tűnt el, de a lényeg, hogy most megtaláltam és elájultam a képességeitől. Ez egy krém pirosító, szóval nem kell sokat használni belőle a szép eredményhez. Könnyen el lehet oszlatni, és még este is látom magamon. Gyönyörű pírt ad az arcnak. (Én a Soft candy árnyalatot használom.)

Eddig egy másik narancsbőr elleni krémet használtam, de mivel ezt megkaptam ajándékba kipróbáltam. Ez az Avon Solutions Cellu Break nevű narancsbőr elleni krém, és szerintem sokkal hatásosabb mint az előző amit használtam. Pár napja használom, úgyhogy teljes véleményt nem tudok mondani, de sokkal jobbnak érzem.

Most leírom a nem éppen szépséghez tartozó kedvenceimet.smiley-smile

Most olvasom a Trónok Harca második részét és odáig vagyok és vissza. Nagyon jól lett megírva, izgalmas, sok a bonyodalom, cselszövés. Aki nézi a sorozatot, annak kötelező elolvasnia, mert sok, nagyon sok változtatás lett benne (nem akarok részleteket elárulni). Akit megrémít a könyv hossza, ne féljen, le se lehet tenni, és észre se lehet venni, úgy elrepül.

Sajnos pont most lett vége a Sleepy Hollow című sorozatnak (mondjuk magyarul nem tudom mikor, hol és hogyan jelent meg...), mert odáig és vissza voltam tőle. Ah.. annyira jó története van, alig tudtam várni a következő részig. Jó és kész.

Ki hallott már a mandarin levesről? Senki? Hát itt az ideje, hogy kipróbáljátok! Egyszerűen isteni! Nem kell más hozzá, mint pár mandarin, vanília, banán, egy kis fahéj (ezeket turmixold össze és tégy a tetejére egy kis reszelt mandulát). Egészséges és tápláló kis kaja ez.

Hát ennyi lenne erre a hónapra, következőben igyekszem több dolgot kipróbálni. Ha tetszett a cikk vagy meg szeretnéd osztani velem a Te kedvenceidet, írj egy kommentet vagy üzenetet facebookon vagy e-mailben.

Puszi, Rimokka

 

Go to top