Az idei december sok újdonságott hozott nekem, ezek közül lett néhány kedvenc termékem és néhány ellenségem... Összeállítottam egy listát a kedvenceimről csakis nektek. Remélem tetszik! :)

1. Catrice korrektor készlet
Csodás a fedése, nem tömíti el a pórusaimat, nem vált ki semmi bőrirritációt és nagyon tartós. Egész nap fennmarad. Ja és a legjobbat nem is mondtam, kb. 1000 forint!!!

2. Astor Big & Beautiful Butterfly Look szempillaspirál
Most karácsonyra kaptam, eddig világ életemben Maybelline szempillaspirálokat használtam, de ez... egyszerűen fantasztikus. Gyönyörű szempillákat varázsol, pedig az applikátor alakjábol nem gondolná az ember.

3. Pantene töredezett hajvégeket helyreállító szérum
Hát nem mondom, hogy a töredezett hajvégeimet helyrerakja, de ezt nem is vártam tőle, nem is ezért vettem. Naponta egyszer, reggel használom és egész napra biztosítja a ragyogó tincseket. Mellesleg az illata isteni.

4. Essence gel nails at home készlet
Ezt is karácsonyra kaptuk, mi csajok itthonra. Még csak most tudtam kipróbálni és én nagyon elégedett vagyok vele. Gyors, alapos és biztosan nem megy tönkre a körmöd rögtön azután, hogy megcsináltad.

5. Joycare arcszauna
Hatalmas felfrissülést ad az arcnak, ezután lehet használni akármilyen arcmaszkor, sokkal jobban hat.

6. Avon Skin so soft csillogós testápoló
Már régóta szerettem volna egy ilyen testápolót ami után csillog a lábam. Az eddigiekkel az volt a baj, hogy a csillám nem maradt meg a bőrömön, csak a kezemen vagy ott se vagy megmaradt, csak le is jött egy éjszaka alatt. Na ez nem ilyen. A csillám fennmarad a következő fürdésig és a krém rekmekül hidratál.

7. Guerlain La petite Robe noire
Barátom látta rajtam mennyire vágyom erre az illatra és megvette nekem Karácsonyra (nem kell mondanom mennyire örültem neki). Ez az illat elmondhatatlanul jó. Nőies. lágy és virágos. Mintha beleszagolnál egy nagy csokor virágba. Hah...

Ezt a listát nem tetszés szerinti sorrendben állítottam össze, ha úgy lett volna, szerintem sokan az első helyre kerültek volna. Írjátok meg nektek mik voltak ebben a hónapban a kedvenceitek! :)
Puszi, Rimokka

Go to top